Skip to content

Boek een Rebel, ex-prof of BV’er

Post Thumbnail

We komen niet altijd met een hele selectie, het is ook mogelijk om één Rebel te boeken!

Wil je dat Luc Nilis je nieuwe winkel opent? Zou je je feest of netwerkevenement willen opluisteren met een graag geziene gast als Glenn Verbauhede? Heb je voor een reclame of andere marketinguiting een Rebelse ex-profvoetballer of BV-er nodig? Of wil je dat Bart Goor een lezing geeft bij jouw club, bedrijf of instelling? Wil je als mediapartner weten wat de mogelijkheden zijn voor het uitnodigen van Rebellen tijdens shows of radio- en televisieprogramma’s?

Het boeken van een ‘voormalige’ profvoetballer of bekende Vlaming via FC de Rebellen is een geweldige manier om een onvergetelijk evenement te organiseren. FC de Rebellen staat bekend om het aanbieden van unieke ervaringen met ‘voormalige’ topsporters en beroemdheden, en dit is een kans om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Waarom zou je overwegen om een ex-profvoetballer of bekende Vlaming via FC de Rebellen te boeken? Hier zijn enkele redenen:

Inspiratie: Voormalige profvoetballers en BV-ers hebben vaak indrukwekkende carrières achter de rug. Hun verhalen van doorzettingsvermogen, succes en tegenslagen kunnen inspirerend zijn voor elk publiek. Ze kunnen waardevolle inzichten delen over teamwork, leiderschap en het bereiken van doelen.

Entertainmentwaarde: Bekende Belgische ex-profvoetballers hebben door hun lange carrière en werkzaamheden binnen de media- en voetbalwereld een charismatische uitwerking op het publiek.  Ze kunnen het evenement opwaarderen met hun aanwezigheid, humor en interactie met de bezoekers waarbij laagdrempelig contact de boventoon voert.

Netwerkmogelijkheden: Het boeken van een ex-profvoetballer of beroemdheid kan deuren openen voor nieuwe zakelijke kansen en connecties. Jouw gasten kunnen waardevolle contacten leggen en netwerken met invloedrijke mensen.

Thema-evenementen: FC de Rebellen biedt diverse ex-voetballers en bekende persoonlijkheden die passen bij verschillende thema’s. Of je nu een sport gerelateerd evenement, een gala-avond, radio- televisieprogramma of een liefdadigheidsbijeenkomst organiseert, er is altijd een geschikte persoonlijkheid beschikbaar.

Hoe kun je een ex-profvoetballer of bekende Belg boeken via FC de Rebellen? Het proces is over het algemeen eenvoudig:

Scroll door onze lijst met beschikbare ex-voetballers en bekende Vlamingen op de FC de Rebellen website. Kies diegene waarvan jij denkt dat hij/zij het beste bij jouw evenement past. Uiteraard zullen we dit nog in overleg met elkaar bespreken, want we kennen onze Rebellen ontzettend goed en weten precies waar zij het beste passen.

Neem contact op: Neem contact op met FC de Rebellen via onze contactpagina, bel of mail ons en laat ons weten wat het evenement precies inhoudt, de gewenste datum en specifieke vereisten.

Offerte en overeenkomst: FC de Rebellen zal een offerte sturen op basis van jouw behoeften en budget. Wij zorgen ervoor dat alle details en verwachtingen duidelijk zijn voordat jij akkoord gaat. We houden van transparantie en korte lijntjes wat betreft communicatie. In aanloop naar het evenement hebben we geregeld contact zodat de voorbereiding goed verloopt en we voor zo min mogelijk verrassingen komen te staan.

Genieten! Op de dag van het evenement zal de ex-profvoetballer of bekende Vlaming arriveren en bijdragen aan een onvergetelijke ervaring voor jouw evenement en je gasten.

Het boeken van een ex-profvoetballer of bekende Vlaming via FC de Rebellen kan jouw ‘sport’ gerelateerd evenement, gala-avond, radio- televisieprogramma of een liefdadigheidsbijeenkomst naar een hoger niveau tillen en ervoor zorgen dat het in de herinneringen van de aanwezige gasten blijft hangen. Het is een kans om inspirerende verhalen te delen, te genieten van entertainment van topkwaliteit en waardevolle netwerkverbindingen te leggen.

Wij horen graag welk van de Rebellen jullie graag zien verschijnen en dan komen wij zo snel mogelijk terug met een passend voorstel en uiteraard een akkoord van de betreffende Rebel.

Voor meer informatie: Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

FC de Rebellen voor elke gelegenheid! Zeker weten!