Skip to content

Businessclub | Skybox & BVO

Post Thumbnail

Menukaart FC de Rebellen

Om uw businessclubleden, relaties, sponsoren en skyboxhouders voorafgaand aan de wedstrijd een unieke belevenis te geven heeft FC de Rebellen een nieuw ‘menuconcept’ ontwikkelt met een voor-, hoofd- en nagerecht.

Voorgerecht: De voorbeschouwing

Businessclass:

Veel Betaald voetbal organisaties hebben een uitgebreid netwerk bestaand uit de businessclub, sponsoren, relaties en skyboxhouders. Maar kennen al deze relaties elkaar eigenlijk wel? Om de relaties die de club een warm hart toedragen dichter bij elkaar te brengen en het netwerk te vergroten heeft FC de Rebellen België een nieuw concept bedacht!
Wij verzorgen voorafgaand aan de wedstrijd een show, waarbij de door jullie gewaardeerde sponsoren uitgenodigd worden aan tafel om onder leiding van een presentator naar keuze, meer te vertellen over hun bedrijf. Ook schuift er een rebel naar keuze aan die vertelt over zijn ervaringen en belevingen in de profvoetbal en komen er beelden voorbij die passen bij de onderwerpen, maar ook persoonlijke verhalen tot stand brengen.

Eventueel is het mogelijk dat de show wordt opgenomen zodat de sponsor de gehele show in hoge kwaliteit krijgt toegezonden, zodat hij/zij deze kan delen binnen het bedrijf, met zakenrelaties en/of middels zijn sociale mediakanalen. De BVO heeft de mogelijkheid de show uit te zenden via de beschikbare uitzendkanalen van de club. De relatie/sponsor wordt zichtbaar in het zonnetje gezet door de club, wat gelijk deuren opent om nieuwe sponsoren warm te krijgen zich ook aan de club te verbinden.

Wedstrijd spelen tegen FC de Rebellen:

Trek voorafgaand aan de wedstrijd zelf de voetbalschoenen aan om een wedstrijd tegen de selectie van FC de Rebellen te voetballen. Uiteraard kan dit met een selectie wat vooral uit de eigen regio komt en binding met de club heeft. Na afloop van de wedstrijd, dat bestaat uit 2 x 35 minuten, gaan we de derde helft beleven door gezamenlijk de thuiswedstrijd in het stadion te kijken, uiteraard met de nodige versnaperingen om de verloren calorieën weer aan te vullen.

Amusementsshow:

Een uur durende show waarin voorafgaand aan de wedstrijd verschillende Rebellen zoals Luc Nilis,Steven Defour, Glenn Loovens en/of Olivier Deschacht vertellen hoe het echt zit in de voetballerij. Verhalen over macht, geld, doping, list en bedrog en het belangrijkste; de voetbalhumor onderling.
Samen met een gespreksleider beleef je een onvergetelijk voorprogramma vol met vermaak en zal je mond open vallen van verbazing. Er zal uiteraard ook veel gelachen worden en misschien wordt men wel op een ‘rebelse’ manier in het ootje genomen tijdens de ‘Rebelse Quiz’ aan het einde van de show waar het publiek actief bij betrokken wordt.

Rebelse ClubQuiz:

De Rebelse ClubQuiz is een interactieve show waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden, maar waar ook door de aanwezige rebellen de mooiste anekdotes verteld worden. Bij deze avond zijn er naar keuze 2 of 3 Rebellen en een gespreksleider aanwezig. Wij nemen bij deze Rebelse ClubQuiz onze eigen rebelse assistente mee die goed in de gaten houdt of men wel eerlijk speelt; ) De Quiz wordt op maat gemaakt waardoor er ruimte is voor vragen m.b.t. de club.

Hoofdgerecht: De wedstrijd

Skyboxhouders en sponsoren een onvergetelijke avond bezorgen?

Nodig één of meerdere Rebellen uit om samen met hen naar de wedstrijd te kijken! En voorafgaand samen de FC de Rebellen TOTO ‘Voorspellen met de Rebellen’ in te vullen. De winnaar van de TOTO wordt beloond met een speciale bal met handtekeningen en/of een gesigneerd FC de Rebellen shirt!!

De voetballer naar keuze kijkt samen met de gasten naar de livewedstrijd en blijft na afloop nog gezellig hangen voor de derde helft. Uiteraard is er alle gelegenheid om op de foto te gaan en om die felbegeerde handtekening te vragen.

Nagerecht: De 3e helft

De nabeschouwing:

Na elke wedstrijd wordt er nagepraat op allerlei tv-programma’s, wie speelde er goed? Wie juist niet? Paste de trainer de juiste wissels toe? etc.

FC de Rebellen organiseert speciaal voor uw sponsoren, relaties, skyboxhouders en businessclubleden een nabeschouwing in uw businessclub of sponsorruimte. Een gespreksleider met één of twee regionale rebellen of juist een rebel die bekend is van de uitspelende club bespreken de wedstrijd na met een vleugje humor maar ook kritisch en oprecht.
De club stelt minimaal één speler en de trainer ter beschikking om kort aan tafel te verschijnen om met elkaar de wedstrijd door te nemen en vragen te beantwoorden. Op die manier krijg je een dynamische show waar iedereen bij wilt zijn.

Meer informatie

FC de Rebellen iets voor businessclub, sponsoren of skyboxhouders? Zeker weten!

Boek ons nu