Skip to content

Entertainment avonden

Post Thumbnail

Amusementsavond

De meeste rebelse entertainment avond voor jouw club of bedrijf

Een bijzondere avond organiseren voor de businessclub, een sponsoravond, kantinefeest, of het jubileum van de voetbalvereniging? Wij komen graag naar jullie toe om er een onvergetelijke entertainment avond van te maken!

FC de Rebellen is een markante selectie van de meest uitgesproken en spraakmakende voetballers van ons land. In twee keer drie kwartier vertellen een aantal Rebellen zoals Glenn Verbauhede, Stijn Vreven, Killian Overmeire of Lorenzo Staelens hoe het echt zit in de voetballerij. Niet de romantische of komische anekdotes die iedereen al talloze keren heeft gehoord, maar het echte verhaal. Verhalen over macht, geld, seks, doping, list en bedrog. Verhalen die niet eerder zo openhartig werden verteld. De rauwe werkelijkheid van het vaderlandse voetbal.

Samen met een gespreksleider beleef je een historische entertainment avond vol met vermaak en zal je mond open vallen van verbazing. Er zal uiteraard ook veel gelachen worden en misschien word je wel op een ‘rebelse’ manier in het ootje genomen tijdens de ‘Rebelse Quiz’ waar het publiek actief bij betrokken wordt.

Meer informatie

Rebelse Kantinequiz

De voetbalquiz bij uitstek

Herkennen jullie dit; die lange winter- of zomerstop tijdens en na de competities? Die lange periode dat je de gezellige mannenavonden in de kantine moet missen? Er lijkt geen einde aan te komen! Daar heeft FC de Rebellen de perfecte oplossing voor: De Rebelse Kantinequiz.

Wij komen met een aantal Rebellen en een prachtige assistente naar jouw voetbalclub, om in de kantine of supportershome een avondvullende voetbalquiz te houden. Nu kun jij eindelijk aan je voetbalmaten laten zien wie écht verstand van voetbal heeft. En de club is ook blij, want de Rebellen staan garant voor een goede bar omzet. De Rebelse Kantinequiz kan helemaal op maat gemaakt worden voor jouw club en jullie kunnen kiezen uit verschillende Rebellen welke hierbij aanwezig zijn! De quiz duurt 2 x 45 minuten, en we geven leuke voetbalprijzen weg!

Meer informatie

Q&A – Question & Answer

Welke vraag heb je altijd aan die éne voetballer willen stellen?

Question & Answer (Vraag en Antwoord), Overgewaaid uit Engeland en nu geland bij FC de Rebellen België.
Een avond bij jouw bedrijf, club of vereniging waarbij je een sporter naar keuze het hemd van het lijf mag vragen.

Wij komen langs met de sporter(s) waar jullie het meest benieuwd naar zijn en een gespreksleider naar keuze om de avond én het vraaggesprek in goede banen te leiden. Er zullen vooraf enkele vragen vaststaan, maar verder loopt de avond op vragen vanuit de zaal die misschien zelfs uitmondden in nog nooit eerder vertelde verhalen of discussies met het publiek. Juist de interactie met het publiek, de gespreksleider en de aanwezige ‘Rebel’ zorgt voor een memorabele avond. Na afloop blijven we nog een drankje drinken om met de aanwezigen op de foto te gaan, boeken te signeren of nog even verder te discussiëren; )

Graag horen wij welke sporter jullie graag aan zien schuiven, is dit Luc Nilis of Gilles de Bilde? Of willen jullie liever Gill Swerts en Jelle van Damme aan tafel? Of zou je Eric van Meir en Bart Goor willen vragen naar hun meest discutabele momenten?

Meer informatie

Voetbal/Sportcafé

Experts aan tafel met diepgaande analyses

Het FC de Rebellen Voetbal/Sportcafé is een uniek actualiteitenprogramma dat speciaal is ontworpen voor jouw club, businessclub, bedrijf of supportersvereniging. Onder leiding van een doorgewinterde presentator en met (ex) voetballers als gasten, biedt dit programma een diepgaande analyse van actuele sportgebeurtenissen en gaan ze in op specifieke situaties tijdens wedstrijden of bij de club waar ze hebben gespeeld

Het FC de Rebellen Voetbal/Sportcafé is onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten. Het programma is niet zomaar een standaard praatprogramma over voetbal; het gaat veel verder dan dat. Je krijgt de mogelijkheid om zelf de tafelgasten te kiezen. Wil je graag voormalige spelers van jouw favoriete profclub uitnodigen? Of ben je nieuwsgierig naar hoe voormalige teamgenoten van de Rode Duivels tegen bepaalde voetbalzaken aankijken? Het is allemaal mogelijk bij het FC de Rebellen Voetbal/Sportcafé.

Wat dit programma zo uniek maakt, is dat de tafelgasten stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend in de voetbalwereld. Of het nu gaat om oud-profspelers, trainers of andere voetbalexperts, zij hebben allemaal een schat aan kennis en ervaring die ze graag met jou delen. Je krijgt de mogelijkheid om rechtstreeks van hen te horen hoe ze bepaalde situaties hebben meegemaakt en hoe ze daarmee zijn omgegaan. Tijdens het FC de Rebellen Voetbal/Sportcafé zul je merken dat er niets onbesproken blijft. De gasten gaan met elkaar in discussie en analyseren verschillende aspecten van het voetbalspel. Of het nu gaat om tactiek, teamdynamiek, de rol van een scheidsrechter of controversiële momenten op het veld, alles wordt onder de loep genomen. Door deze diepgaande analyses krijg je een beter begrip van het spel en leer je meer over de ins en outs van de voetbalwereld.

Het FC de Rebellen Voetbal/Sportcafé staat bekend om zijn levendige en inspirerende sfeer. Dit komt mede doordat de presentator en de gasten geen blad voor de mond nemen en hun eerlijke mening geven. Je kunt rekenen op openhartige en vaak hilarische verhalen uit de voetbalwereld. Hierdoor word je geïnspireerd en gemotiveerd om zelf actiever deel te nemen aan activiteiten en entertainment evenementen van FC de Rebellen.

Meer informatie

FC de Rebellen iets voor jouw club of organisatie? Zeker weten!

Voor meer informatie over onze amusements-/entertainmentavonden, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee om deze avond tot een groot succes te maken, voor zowel de organisatie als de bezoekers!

Meer informatie