Skip to content

FC de Rebellen Nederland

Post Thumbnail

Voor Wedstrijden, Clinics en Amusementsavonden

Heb je altijd al gedroomd van een unieke voetbalervaring? Zoek niet verder! FC de Rebellen Nederland is te boeken voor spectaculaire wedstrijden, inspirerende clinics en onvergetelijke amusementsavonden. Het Nederlandse broertje van FC de Rebellen België, bekend om zijn informele, eigenzinnige en rebelse benadering van het voetbal, staat klaar om jouw voetbalclub, bedrijf, businessclub of vereniging te vermaken.

Een Spraakmakende Selectie

Als je FC de Rebellen Nederland boekt voor een wedstrijd of galamatch, krijg je de kans om te spelen tegen spraakmakende ex-voetballers, die hun sporen hebben verdiend in binnen- en buitenland. Denk hierbij aan iconen zoals Andy van der Meijde, Royston Drenthe, Pascal Bosschaart,Theo Lucius, Roelof Luinge en Bas Nijhuis, om er maar een paar te noemen. Deze voetbalhelden staan paraat om met jou en jouw team de krachten te meten.

Bij een geboekte voetbalmatch komt FC de Rebellen met een selectie van 15 ex-voetballers plus een bekende voetbalcoach en een professionele scheidsrechter – gegarandeerd een unieke ervaring!

Iets voor jouw club? Zeker weten!

Voetbalclinics voor de Jeugd

FC de Rebellen biedt ook de mogelijkheid om voetbalclinics te organiseren voor de jeugd van jouw club of vereniging. Of het nu plaatsvindt voorafgaand aan een geboekte gala match of als een apart evenement, onze (ex) profvoetballers staan klaar om jouw jonge talenten te inspireren en te motiveren. Bovendien behoort een complete dag met verschillende clinics tot de mogelijkheden.

Laat je (jeugd)leden de echte voetbalwereld ervaren en geef ze de kans om te leren van de beste voetballers die het voetbal ooit heeft gekend! Voel jezelf een echte prof!

Dit kan voor volwassenen, jongeren, maar uiteraard ook de jongste leden van de club.

  • Ongeveer 3 uur voor de wedstrijd starten wij met de clinic.
  • Na afloop helpen we met opruimen en maken de Rebellen zich klaar voor de wedstrijd.
  • Vanuit de club verwachten wij assistentie/begeleiding van onze trainers en teams bij de onderdelen
  • Maximaal 100 deelnemers

Iets voor jouw club? Zeker weten!

Een bijzondere Amusementsavond

Maak van jouw ‘business’ clubavond, sponsoravond, kantinefeest of het jubileum van jouw voetbalvereniging, een onvergetelijke gebeurtenis! FC de Rebellen Nederland biedt een avondvullend programma met een unieke inkijk in de voetballerij, inclusief kleedkamerverhalen en de rauwe werkelijkheid van de voetbalwereld. Onze Nederlandse Rebellen nemen geen blad voor de mond en delen hun eerlijke verhalen over hun leven als profvoetballer.

Geïnspireerd en gemotiveerd raken is gegarandeerd wanneer je luistert naar de levendige anekdotes en persoonlijke ervaringen van onze rebellen. Ze zorgen voor een avond vol entertainment en interactie, waarbij je vragen kunt stellen en zelfs op de foto kunt met jouw favoriete voetbalhelden.

Kort samengevat

FC de Rebellen biedt een unieke ervaring voor voetbalclubs, bedrijven, businessclubs en verenigingen. Of je nu wilt spelen tegen spraakmakende ex-voetballers, jeugdspelers wilt inspireren met voetbalclinics of een bijzondere avond wilt organiseren voor jouw businessclub, FC de Rebellen staat voor je klaar. Onze rebelse benadering van het voetbal zorgt voor een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Aarzel niet langer en boek FC de Rebellen nu voor een wedstrijd, clinic of amusementsavond. Neem contact met ons op en ervaar zelf het echte verhaal van de voetbalwereld!

FAQs

1. Kan FC de Rebellen beloven dat alle genoemde ex-voetballers aanwezig zullen zijn bij een geboekte wedstrijd?
Elke selectie is afhankelijk van de beschikbaarheid van de spelers op een specifieke datum. We streven er echter altijd naar om een spraakmakende selectie samen te stellen die de verwachtingen overtreft.

2. Hoelang duurt een voetbalclinic voor de jeugd?
De duur van een voetbalclinic kan variëren, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. We kunnen een sessie op maat maken die past bij de doelgroep en het gewenste programma. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

3. Wat is de prijs voor het boeken van FC de Rebellen België?
De prijs voor het boeken van FC de Rebellen België hangt af van verschillende factoren, zoals de duur van het evenement, het aantal betrokken spelers en de locatie. Wij denken heel graag mee in het beschikbare budget van de club! Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte op maat.