Skip to content

Rebel Lease

Post Thumbnail
Dare to be different

Wil jij ook een superstoere rebelse auto leasen?

Rebel Lease is partner van FC de Rebellen. Dankzij hen rijden wij in stoere wagens naar onze evenementen. Heb je zelf ook interesse om een auto te leasen, wil je geen standaard auto en niet als een van de duizenden behandeld worden? Kies dan voor Rebel Lease.

Buiten de lijntjes kleuren

Rebel Lease zwemt tegen de stroming in. Waar andere leasemaatschappijen klanten pas accepteren als ze al meerdere jaren groei kunnen laten zien, maakt Rebel Lease er een punt van om ook in een eerder stadium met haar klanten mee te denken. Dit blijven we overigens doen wanneer je al klant bent. Als gedurende het leasecontract bijvoorbeeld blijkt dat het voor jou gunstiger is om een nieuwe overeenkomst met betere voorwaarden af te sluiten, dan hoor je dit tijdig van ons.

Leasen zoals jij dat wilt

Met het leasen van een auto voorzie je namelijk niet alleen in een mobiliteitsbehoefte, het gaat vooral ook over persoonlijke vrijheid. Het is daarom de missie van Rebel Lease om onze klanten dat gevoel zoveel mogelijk te laten ervaren. Om dat te bereiken, presenteren we met Rebel Lease een nieuwe invulling van het begrip ‘leasen’, een invulling die eindelijk kan voldoen aan de hoge verwachtingen die je van jouw leasemaatschappij mag hebben.

FC de Rebellen vs Rebel Lease

+

Voor iedere looptijd

Van 1 dag tot 60 maanden; dankzij de brede dienstverlening van Rebel Lease kun je voor iedere looptijd terecht.

+

Persoonlijke aanpak

Dankzij de persoonlijke en betrokken aanpak van het Rebel Lease team hoef je je nooit af te vragen of zij jou wel als klant willen.

+

Ondernemers onder elkaar

Rebel Lease is meer dan alleen een leasemaatschappij, middels leuke events en een sterke band met onze klanten brengen zij ondernemers dichter bij elkaar.

+

Oplossingsgericht

Rebel Lease denkt in oplossingen in plaats van beperkingen zodat ze voor iedere unieke behoefte een geschikt leasepakket samen kunnen stellen.

When everybody goes right, go left!

Waarom wachten?

Bekijk snel de website van Rebel Lease voor meer informatie.