Skip to content

Wedstrijden

Post Thumbnail

Potje ballen?

Een Voetbal wedstrijd tegen je jeugdidolen, een panna maken op Stijn Vreven, achter op de brommer bij Thomas Buffel of na afloop proosten met Cisse Severeins, Bart Goor of Olivier Deschacht? FC de Rebellen heeft een brede selectie voetballers die graag een potje komen voetballen bij jouw voetbalclub, vereniging of bedrijf. Hierbij kun je kiezen uit een wedstrijd van 7 tegen 7 of 11 tegen 11. In nauw overleg bepalen we dé selectie die past bij jullie wensen. En de definitieve selectie is ruim van tevoren bekend zodat er uitgebreid de tijd is om het voetbalevenement in de regio onder de aandacht te brengen. Voor en na de wedstrijd is er alle mogelijkheid om met de Rebellen op de foto te gaan, of die zó gewilde handtekening te scoren.

Ook is het mogelijk om de wedstrijd te combineren met een amusementsavond. Dit kan op dezelfde dag als de wedstrijd, maar een amusementsavond op de avond voor de wedstrijd is met name een bijzondere opwarmer. Op deze manier krijgen sponsoren, (bestuurs)leden en vrijwilligers een (eersterangs) plek om in een uitgebreide show te zien én te horen hoe het er nu werkelijk aan toegaat in het profvoetbal. Het publiek wordt actief bij de show betrokken en dat zorgt voor spontaniteit en onverwachte situaties.

Iets voor jouw club? Zeker weten!

Meer informatie

Clinics voorafgaand aan een geboekte wedstrijd

Al een wedstrijd geboekt om tegen FC de Rebellen te voetballen?
Maak de dag compleet door middel van een clinic voorafgaand aan de wedstrijd!

We horen het vaak: “Er waren zoveel aanvragen om mee te spelen in de jubileumselectie, dat we er een flink aantal hebben moeten teleurstellen, want we hadden, maar plek voor 18 spelers.”
Hoe leuk is het om veel meer mensen te laten ervaren hoe bijzonder het is om te voetballen met of gecoacht te worden door onze Rebellen? Dit kan voor volwassenen, jongeren, maar uiteraard ook de jongste leden van de club.

Deze clinic is niet alleen voor de deelnemers een ervaring, ook voor de toeschouwers langs de kant. Zij kunnen genieten van alle voetbal activiteiten. Voor de club betekent dit ook meer toestroom naar de kantine en dat genereert extra inkomsten.

  • Jeugdleden
  • Senioren
  • 35/45+ teams
  • 65+ leden

Wij komen met een selectie van 6 Rebellen trainers, die later ook zullen deelnemen aan de wedstrijd. Zij gaan actief met de deelnemers aan de slag. Ieder op zijn eigen wijze, wat soms tot hilarische momenten zal leiden. Verdeeld in twee speelhelften creëren wij verschillende voetbalsituaties en wordt er per onderdeel 15 minuten getraind. Bij FC de Rebellen leer jij de kneepjes van het voetbal op een plezierige manier. Keepen als Jean-Marie Pfaff, verdedigen als Lorenzo Staelens, aanvallen zoals Wesley Sonck dat kan en dribbelen over het veld als Luc Nilis. Voel jezelf een echte prof!

  • Ongeveer 3 uur voor de wedstrijd starten wij met de clinic.
  • Na afloop helpen we met opruimen en maken de Rebellen zich klaar voor de wedstrijd.
  • Vanuit de club verwachten wij assistentie/begeleiding van onze trainers en teams bij de onderdelen
  • Maximaal 100 deelnemers

Iets voor jouw club? Zeker weten!

Meer informatie