Skip to content

Over Ons

Post Thumbnail

Wie zijn de mensen achter
FC de Rebellen?

Nadat FC de Rebellen op 6 oktober 2013 is opgericht werd het hoog tijd dat we FC de Rebellen België gingen lanceren. Na een lange voorbereiding was het dan eindelijk zo ver! Op 19 december 2023 is het jongere ‘rebelse’ broertje van FC de Rebellen Nederland geboren . Wat begon met een aantal wedstrijden tijdens club jubilea en een amusementsavond bij een Nederlandse bank, kwam door Tjarda het concept ‘FC de Rebellen’ in een stroomversnelling. Zij bedacht dat het wel leuk was om met het concept ‘amusementsavond’ het theater in te gaan. Dat werd met meer dan 50 theatervoorstellingen een groot succes en sindsdien is FC de Rebellen onder management van Tjarda en Patrick niet meer weg te denken op de amateurvelden, theaters, podia en kantines

Aanvankelijk stond Tjarda alleen aan het roer. Alhoewel….. alleen, dat lukt niet, want als Tjarda een selectie voor een wedstrijd zou moeten maken dan staan er 4 keepers, 11 middenvelders en 3 spitsen in. Want van voetbal zelf heeft ze weinig verstand……wel van alles eromheen! Tjarda is het eerste aanspreekpunt van FC de Rebellen en regelt alle dagelijkse zaken, Patrick Zeggelink, haar partner in crime (en de liefde) is weer ontzettend goed in de zakelijke, financiële en contractuele kant.

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden voor bijvoorbeeld een wedstrijd, amusementsavond of lezingen of ben je als bedrijf op zoek naar onze sponsormogelijkheden of het promoten van producten? “Als je voor FC de Rebellen kiest, sta je altijd met ons twee in contact! De lijntjes zijn kort en bij een gestelde vraag via mail, telefoon of app hoef je niet lang te wachten. We staan 100% achter FC de Rebellen en we ademen dit 24/7”

We are Rebels!!!!

Tjarda Zeggelink
Eigenaar/Manager van FC de Rebellen.
Tjarda is telefonisch bereikbaar op
+31 (0)6 25 303 471
of via mail:
tjarda@fcderebellen.be

Patrick Zeggelink
Eigenaar/Financial manager van FC de Rebellen.
Patrick is telefonisch bereikbaar op
+31 (0)6 12 22 88 04
of via mail:
patrick@fcderebellen.be

De complete selectie Rebellen