Skip to content

Voetballer

Birger Meartens

Post Thumbnail

Birger Meartens

Birger “Bicky’ speelde 2 interlands voor België, tegen Litouwen en Spanje. Op het hoogste niveau speelde Meartens van 2001 tot 2015 maar voor 3 clubs, namelijk Club Brugge, Heracles Almelo (nl) en KVC Westerlo. Birger werd 2 keer Belgisch kampioen, won 3 keer de Belgische Beker en 4 keer de Belgische Supercup.

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Belgisch

Geboortedatum

28-06-1980

Birger Meartens boeken

Birger Meartens is via FC de Rebellen Nederland en FC de Rebellen België beschikbaar om geboekt te worden voor verschillende evenementen zoals wedstrijden, amusementsavonden, de ‘Rebelse Kantinequiz’ en clinics. Daarnaast kan hij ook individueel geboekt worden voor lezingen, Q&A (Question and Answers), (bedrijfs)presentaties, reclamecampagnes, optredens voor televisie- of radioprogramma's, deelname aan podcasts en natuurlijk om evenementen extra glans te geven. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven.

Waar is Birger Meartens voor te boeken?

Birger Meartens is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Wedstrijden
Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Clinics & Trainingen
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek Birger Meartens

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en Birger Meartens ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!