Skip to content

Voetballer

Kurt van de Paar

Post Thumbnail

Kurt van de Paar

Wist je dat Kurt Van de Paar op elfjarige leeftijd getransfereerd naar RSC Anderlecht, waar hij alle jeugdreeksen doorliep. Hij maakte op 19 oktober 1996 zijn profdebuut in een wedstrijd van Anderlecht tegen KRC Genk. In de zomer van 1998 werd hij verhuurd aan FC Twente in Nederland, dat hem later overnam. Vooral in zijn eerste seizoen maakte hij indruk en speelde hij vrijwel alle wedstrijden.

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Belgisch

Geboortedatum

10-01-1978

Kurt van de Paar boeken

Kurt van de Paar is via FC de Rebellen Nederland en FC de Rebellen België beschikbaar om geboekt te worden voor verschillende evenementen zoals wedstrijden, amusementsavonden, de ‘Rebelse Kantinequiz’ en clinics. Daarnaast kan hij ook individueel geboekt worden voor lezingen, Q&A (Question and Answers), (bedrijfs)presentaties, reclamecampagnes, optredens voor televisie- of radioprogramma's, deelname aan podcasts en natuurlijk om evenementen extra glans te geven. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven.

Waar is Kurt van de Paar voor te boeken?

Kurt van de Paar is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Wedstrijden
Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Clinics & Trainingen
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek Kurt van de Paar

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en Kurt van de Paar ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!