Skip to content

Coach, Voetballer

Danny Boffin

Post Thumbnail

Danny Boffin

Danny Boffin kwam 53 keer voor de Rode Duivels uit. En hij nam deel aan drie opeenvolgende wereldkampioenschappen. Boffin was een middenvelder die door zijn kleine gestalte en snelheid de bijnaam Speedy meekreeg. Danny speelde 594 wedstrijden waarin hij 84 keer scoorde

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Belgisch

Geboortedatum

10-07-1965

Danny Boffin boeken

Danny Boffin is via FC de Rebellen Nederland en FC de Rebellen België beschikbaar om geboekt te worden voor verschillende evenementen zoals wedstrijden, amusementsavonden, de ‘Rebelse Kantinequiz’ en clinics. Daarnaast kan hij ook individueel geboekt worden voor lezingen, Q&A (Question and Answers), (bedrijfs)presentaties, reclamecampagnes, optredens voor televisie- of radioprogramma's, deelname aan podcasts en natuurlijk om evenementen extra glans te geven. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven. :)

Waar is Danny Boffin voor te boeken?

Danny Boffin is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Wedstrijden
Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Clinics & Trainingen
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek Danny Boffin

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en Danny Boffin ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!