Skip to content

Voetballer

Frédéric Dupré

Post Thumbnail

Frédéric Dupré

Wist je dat Frédéric Dupré door manager Michel Louwagie een van de allergrootste talenten ooit uit de jeugdopleiding bij AA Gent werd genoemd en dat ‘Fred’ op zeventienjarige leeftijd al mee trainende met de A-kern. Frédéric won de Belgische beker met SV Zulte-Waregem en werd Belgisch kampioen met Standard Luik. Hij werd in zijn carrière tweemaal geselecteerd voor de Rode Duivels.

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Belgisch

Geboortedatum

12-05-1979

Frédéric Dupré boeken

Frédéric Dupré is via FC de Rebellen Nederland en FC de Rebellen België beschikbaar om geboekt te worden voor verschillende evenementen zoals wedstrijden, amusementsavonden, de ‘Rebelse Kantinequiz’ en clinics. Daarnaast kan hij ook individueel geboekt worden voor lezingen, Q&A (Question and Answers), (bedrijfs)presentaties, reclamecampagnes, optredens voor televisie- of radioprogramma's, deelname aan podcasts en natuurlijk om evenementen extra glans te geven. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven.

Waar is Frédéric Dupré voor te boeken?

Frédéric Dupré is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Wedstrijden
Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Clinics & Trainingen
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek Frédéric Dupré

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en Frédéric Dupré ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!