Skip to content

Voetballer

Gill Swerts

Post Thumbnail

Gill Swerts

Gill Swerts speelde 17 maal (1 doelpunt) voor België. Swerts doorliep de opleiding van Feyenoord, dat hem in 2001 bij satellietclub Excelsior stalde. Gill doorliep alle nationale jeugdteams voor België. Totaal speelde Gill 315 wedstrijden in clubverband en scoorde totaal 17 keer. Gill is tegenwoordig coach bij Jong België (O21).

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Belgisch

Geboortedatum

23-09-1982

Gill Swerts boeken

Gill Swerts is via FC de Rebellen Nederland en FC de Rebellen België beschikbaar om geboekt te worden voor verschillende evenementen zoals wedstrijden, amusementsavonden, de ‘Rebelse Kantinequiz’ en clinics. Daarnaast kan hij ook individueel geboekt worden voor lezingen, Q&A (Question and Answers), (bedrijfs)presentaties, reclamecampagnes, optredens voor televisie- of radioprogramma's, deelname aan podcasts en natuurlijk om evenementen extra glans te geven. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven.

Waar is Gill Swerts voor te boeken?

Gill Swerts is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Wedstrijden
Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Clinics & Trainingen
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek Gill Swerts

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en Gill Swerts ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!