Skip to content

Voetballer

Gilles de Bilde

Post Thumbnail

Gilles de Bilde

Gilles speelde 25 interlands voor België (2 doelpunten). De Bilde won in januari 1995 de Gouden Schoen. Hij is tot op heden de enige speler van Eendracht Aalst die de trofee in de wacht kon slepen. Gilles speelde meer dan 350 wedstrijden op het hoogste niveau en scoorde 121 maal.

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Belgisch

Geboortedatum

09-06-1971

Gilles de Bilde boeken

Gilles de Bilde is via FC de Rebellen Nederland en FC de Rebellen België beschikbaar om geboekt te worden voor verschillende evenementen zoals wedstrijden, amusementsavonden, de ‘Rebelse Kantinequiz’ en clinics. Daarnaast kan hij ook individueel geboekt worden voor lezingen, Q&A (Question and Answers), (bedrijfs)presentaties, reclamecampagnes, optredens voor televisie- of radioprogramma's, deelname aan podcasts en natuurlijk om evenementen extra glans te geven. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven.

Waar is Gilles de Bilde voor te boeken?

Gilles de Bilde is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Wedstrijden
Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Clinics & Trainingen
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek Gilles de Bilde

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en Gilles de Bilde ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!