Skip to content

Keeper

Glenn Verbauwhede

Post Thumbnail

Glenn Verbauwhede

Glenn Verbauwhede keepte voor 3 clubs in België (Club Brugge, KV Kortrijk, KVC Westerlo) en 3 clubs in Zuid Afrika (Mamelodi Sundowns, Free State Stars, Maritzburg United). Ook is Glenn een Belgische cultheld, en is hij een graag geziene gast bij podcast, tv optredens en radio programma’s.

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Belgisch

Geboortedatum

19-05-1985

Glenn Verbauwhede boeken

Glenn Verbauwhede (keeper) is via FC de Rebellen Nederland en FC de Rebellen België beschikbaar om geboekt te worden voor verschillende evenementen zoals wedstrijden, amusementsavonden, de ‘Rebelse Kantinequiz’ en clinics. Daarnaast kan hij ook individueel geboekt worden voor lezingen, Q&A (Question and Answers), (bedrijfs)presentaties, reclamecampagnes, optredens voor televisie- of radioprogramma's, deelname aan podcasts en natuurlijk om evenementen extra glans te geven. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven.

Waar is Glenn Verbauwhede voor te boeken?

Glenn Verbauwhede is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Wedstrijden
Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Clinics & Trainingen
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek Glenn Verbauwhede

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en Glenn Verbauwhede ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk ook eens deze rebellen

Geen aanbevolen berichten gevonden.