Skip to content

Voetballer

Hernán Losada

Post Thumbnail

Hernán Losada

Losada is officieel onze eerste Argentijnse Rebel. Hernan werd geboren in Buenos Aires en groeide op in Barracas, een van de buitenwijken van de hoofdstad. Hij speelde tot zijn twaalfde enkel straatvoetbal en sloot zich op twaalfjarige leeftijd aan bij CA Barracas Central. Drie jaar later maakte hij de overstap naar Independiente, waar hij in 2003 zijn debuut op het hoogste niveau maakte

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Belgisch

Geboortedatum

09-05-1982

Hernán Losada boeken

Hernán Losada is via FC de Rebellen Nederland en FC de Rebellen België beschikbaar om geboekt te worden voor verschillende evenementen zoals wedstrijden, amusementsavonden, de ‘Rebelse Kantinequiz’ en clinics. Daarnaast kan hij ook individueel geboekt worden voor lezingen, Q&A (Question and Answers), (bedrijfs)presentaties, reclamecampagnes, optredens voor televisie- of radioprogramma's, deelname aan podcasts en natuurlijk om evenementen extra glans te geven. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven.

Waar is Hernán Losada voor te boeken?

Hernán Losada is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Wedstrijden
Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Clinics & Trainingen
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek Hernán Losada

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en Hernán Losada ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!