Skip to content

Coach, Voetballer

Jack ‘El Buitre’ de Gier

Post Thumbnail

Jack ‘El Buitre’ de Gier

Jack de Gier debuteerde als profvoetballer bij BVV den Bosch en sloot zijn carrière af bij FC Twente.  Jack speelde totaal 413 wedstrijden en scoorde hierin 139 keer. Bijzonder detail was Jack zijn debuut voor FC Twente. De aanvaller, die Dunfermline Athletic verruilde voor FC Twente, scoorde voor zijn nieuwe werkgever al binnen één minuut. Jack scoorde bij Den Bosch 23 maal in het seizoen 1990/1991, dit leverde hem de bijnaam ‘El Buitre’ ( Jack de aasGier) op.

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Nederlands

Geboortedatum

06-08-1968

Jack ‘El Buitre’ de Gier boeken

Jack de Gier is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen Nederland en FC de Rebellen België voor verschillende evenementen zoals wedstrijden, amusementsavonden, de ‘Rebelse Kantinequiz’ en clinics. Daarnaast kan hij ook individueel geboekt worden voor lezingen, Q&A (Question and Answers), (bedrijfs)presentaties, reclamecampagnes, optredens voor televisie- of radioprogramma's, deelname aan podcasts en natuurlijk om evenementen extra glans te geven. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven.

Waar is Jack ‘El Buitre’ de Gier voor te boeken?

Jack ‘El Buitre’ de Gier is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Wedstrijden
Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Clinics & Trainingen
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek Jack ‘El Buitre’ de Gier

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en Jack ‘El Buitre’ de Gier ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!