Skip to content

Voetballer

Jason Vandelannoite

Post Thumbnail

Jason Vandelannoite

Jason zat dicht bij zijn debuut bij de Rode Duivels. Na alle jeugdteams van België te hebben doorlopen, werd hij op 19 mei 2005 opgeroepen voor het nationale team. Jason werd twee keer kampioen en heeft ook de beker in Malta gewonnen. In Roemenië bij Universitatea Craiova sleepte Jason met zijn ploeg ook het kampioenschap binnen. Met Brugge won hij na het kampioenschap ook de Belgische beker. Na zijn carrière heeft Jason op het hoogste niveau in het Belgisch zaalvoetbal gespeeld.

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Belgisch

Geboortedatum

06-11-1986

Jason Vandelannoite boeken

Jason Vandelannoite is via FC de Rebellen Nederland en FC de Rebellen België beschikbaar om geboekt te worden voor verschillende evenementen zoals wedstrijden, amusementsavonden, de ‘Rebelse Kantinequiz’ en clinics. Daarnaast kan hij ook individueel geboekt worden voor lezingen, Q&A (Question and Answers), (bedrijfs)presentaties, reclamecampagnes, optredens voor televisie- of radioprogramma's, deelname aan podcasts en natuurlijk om evenementen extra glans te geven. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven.

Waar is Jason Vandelannoite voor te boeken?

Jason Vandelannoite is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Wedstrijden
Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Clinics & Trainingen
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek Jason Vandelannoite

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en Jason Vandelannoite ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!