Skip to content

Coach, Keeper

Jean-Marie Pfaff

Post Thumbnail

Jean-Marie Pfaff

Jean-Marie Pfaff ‘El Sympatico’ speelde 64 interlands voor België. Pfaff werd 4 keer landskampioen, won 3 keer de beker en ook 3 keer de super cup. Won de goudenschoen (1978), werd wereldkeeper van het Jaar (1987) en kreeg de Nationale trofee voor sportverdienste (1980)

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Belgisch

Geboortedatum

04-12-1953

Jean-Marie Pfaff boeken

Jean-Marie Pfaff is via FC de Rebellen Nederland en FC de Rebellen België beschikbaar om geboekt te worden voor verschillende evenementen zoals wedstrijden, amusementsavonden, de ‘Rebelse Kantinequiz’ en clinics. Daarnaast kan hij ook individueel geboekt worden voor lezingen, Q&A (Question and Answers), (bedrijfs)presentaties, reclamecampagnes, optredens voor televisie- of radioprogramma's, deelname aan podcasts en natuurlijk om evenementen extra glans te geven. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven.

Waar is Jean-Marie Pfaff voor te boeken?

Jean-Marie Pfaff is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Wedstrijden
Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Clinics & Trainingen
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek Jean-Marie Pfaff

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en Jean-Marie Pfaff ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk ook eens deze rebellen