Skip to content

Voetballer, Zanger

John de Bever

Post Thumbnail

John de Bever

John de Bever speelde achtentwintig interlands (achttien doelpunten) voor het Nederlands zaalvoetbalteam en debuteerde op 23 april 1988 in de interland tegen België. De Bever speelde op het EK 1996, het WK 1996 en het EK 2001. in 1997 werdt John uitgeroepen tot Beste Zaalvoetballer van de Wereld.

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Nederlands

Geboortedatum

07-04-1965

John de Bever boeken

Voormalig prof- en zaalvoetballer John de Bever is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen Nederland en FC de Rebellen België voor verschillende evenementen. Denk hierbij aan amusementsavonden, de spannende 'Rebelse Kantinequiz', of als gespreksleider, quiz-master en presentator. Maar dat is niet alles! Je kunt hem ook individueel boeken voor inspirerende lezingen, boeiende Q&A-sessies, indrukwekkende (bedrijfs)presentaties, opvallende reclamecampagnes, televisie- en radioprogramma-optredens, en zelfs als gast in podcasts. Daarnaast zal hij met plezier elk evenement van een schitterend tintje voorzien. De mogelijkheden zijn eindeloos! Twijfel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor alle info over beschikbaarheid en prijzen.

Waar is John de Bever voor te boeken?

John de Bever is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Wedstrijden
Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Clinics & Trainingen
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek John de Bever

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en John de Bever ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!