Skip to content

Voetballer

Killian Overmeire

Post Thumbnail

Killian Overmeire

Wist je dat Killian Overmeire ‘Mister Sporting Lokeren’ zijn hele carrière bij dezelfde club heeft gespeeld? Hij speelde 495 wedstrijden (15 doelpunten) voor Lokeren. Ook won Killian als aanvoerder van de club 2 keer de beker van België. Hij debuteerde op 19 november 2008 in de vriendschappelijke interland tegen Luxemburg (1-1)

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Belgisch

Geboortedatum

06-12-1985

Killian Overmeire boeken

Killian Overmeire is via FC de Rebellen Nederland en FC de Rebellen België beschikbaar om geboekt te worden voor verschillende evenementen zoals wedstrijden, amusementsavonden, de ‘Rebelse Kantinequiz’ en clinics. Daarnaast kan hij ook individueel geboekt worden voor lezingen, Q&A (Question and Answers), (bedrijfs)presentaties, reclamecampagnes, optredens voor televisie- of radioprogramma's, deelname aan podcasts en natuurlijk om evenementen extra glans te geven. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven.

Waar is Killian Overmeire voor te boeken?

Killian Overmeire is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Wedstrijden
Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Clinics & Trainingen
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek Killian Overmeire

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en Killian Overmeire ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk ook eens deze rebellen