Skip to content

Coach, Voetballer

Lorenzo Staelens

Post Thumbnail

Lorenzo Staelens

Lorenzo speelde 70 interlands (8 doelpunten) voor België. Staelens behaalde vijf Belgische landstitels: vier bij Club Brugge in de jaren 90 en één bij RSC Anderlecht in 2000. Hij begon als libero of middenvelder, maar speelde in de tweede helft van zijn carrière vooral als centrale verdediger. Hij speelde totaal 10 jaar voor de Rode Duivels.

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Belgisch

Geboortedatum

30-04-1964

Lorenzo Staelens boeken

Lorenzo Staelens is via FC de Rebellen Nederland en FC de Rebellen België beschikbaar om geboekt te worden voor verschillende evenementen zoals wedstrijden, amusementsavonden, de ‘Rebelse Kantinequiz’ en clinics. Daarnaast kan hij ook individueel geboekt worden voor lezingen, Q&A (Question and Answers), (bedrijfs)presentaties, reclamecampagnes, optredens voor televisie- of radioprogramma's, deelname aan podcasts en natuurlijk om evenementen extra glans te geven. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven.

Waar is Lorenzo Staelens voor te boeken?

Lorenzo Staelens is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Wedstrijden
Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Clinics & Trainingen
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek Lorenzo Staelens

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en Lorenzo Staelens ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!