Skip to content

Voetballer

Luc Nilis

Post Thumbnail

Luc Nilis

Luc speelde 56 interlands (10 doelpunten) voor België. Luc werd in zijn carrière 6 x landskampioen, won 3x de beker, werd zowel in Nederland als in België speler van het jaar en bij PSV ook nog eens 2x Nederlands Topscorer. Luc scoorde in zijn profcarrière maar liefs 264 doelpunten

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Belgisch

Geboortedatum

25-05-1967

Luc Nilis boeken

Luc Nilis is via FC de Rebellen Nederland en FC de Rebellen België beschikbaar om geboekt te worden voor verschillende evenementen zoals wedstrijden, amusementsavonden, de ‘Rebelse Kantinequiz’ en clinics. Daarnaast kan hij ook individueel geboekt worden voor lezingen, Q&A (Question and Answers), (bedrijfs)presentaties, reclamecampagnes, optredens voor televisie- of radioprogramma's, deelname aan podcasts en natuurlijk om evenementen extra glans te geven. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven.

Waar is Luc Nilis voor te boeken?

Luc Nilis is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Wedstrijden
Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Clinics & Trainingen
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek Luc Nilis

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en Luc Nilis ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!