Skip to content

Presentator

Noa Vahle

Post Thumbnail

Noa Vahle

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Nederlands

Geboortedatum

30-12-1999

Noa Vahle boeken

Tijdens haar studie Media en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam (Cum Laude afgesloten) begon Noa Vahle (23) haar media carrière als online redacteur voor LINDA.NL. In 2019 was zij werkzaam als junior producer voor het buitenland journalistieke platform van Sinan Can (omroep BNNVARA). 

In januari 2020 begon Noa haar carrière in de sportjournalistiek als redacteur van het programma Veronica Inside en de uitzendingen van de Champions League.

De zomer van 2021 stond voornamelijk in het teken van vroeg opstaan omdat Noa in de vervangende ochtendshow van 3FM als (sport-)side kick van Edson Da Graca te horen was. 

Toen in 2021 het programma HLF8 bij SBS6 begon kreeg Noa haar eigen sportrubriek. Dat begon met opgenomen instarts (op maandag en vrijdag), maar eindigde met een live rubriek vanuit de studio waarin zij het aankomende sportweekend doornam.

Sinds november 2021 is zij werkzaam als verslaggever van de Europa en Conference League bij de zender Veronica en sinds 2022 fungeert ze als verslaggever van het Nederlands Elftal namens Vandaag Inside.

Vanaf september 2022 presenteert Noa Vahle op de zender Viaplay de uitzendingen rondom de hoofdklasse hockey (heren en dames) en is ze regelmatig op pad als verslaggever van de Premier League en de Bundesliga. 

Tevens deed Noa verslag van het WK in Qatar voor de Oranjewinter, een spin-off van Vandaag Inside, en is ze de vaste verslaggever van het programma de Oranjezomer (met Hélène Hendriks).

Noa Vahle is via FC de Rebellen te boeken voor een amusementsavond, de ‘Rebelse Kantinequiz’, gespreksleider, quiz master, presentator maar ook individueel voor lezingen, (bedrijfs)presentaties, reclamecampagnes of het opluisteren van evenementen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden en tarieven.

Waar is Noa Vahle voor te boeken?

Noa Vahle is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek Noa Vahle

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en Noa Vahle ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!