Skip to content

Voetballer

Olivier Deschacht

Post Thumbnail

Olivier Deschacht

Wist je dat Olivier bij RSC Anderlecht acht keer landskampioen werd, hij één keer de Beker van België won en ook nog eens hij zeven Supercups heeft gewonnen?. Met 602 wedstrijden voor ‘paars-wit’ is hij recordhouder bij de club uit Anderlecht. Ook speelde Olivier 20 maal voor de Rode Duivels. Sinds oktober 2021 is hij assistent-trainer bij het Belgisch voetbalelftal onder 21

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Belgisch

Geboortedatum

16-02-1981

Olivier Deschacht boeken

Olivier Deschacht is via FC de Rebellen Nederland en FC de Rebellen België beschikbaar om geboekt te worden voor verschillende evenementen zoals wedstrijden, amusementsavonden, de ‘Rebelse Kantinequiz’ en clinics. Daarnaast kan hij ook individueel geboekt worden voor lezingen, Q&A (Question and Answers), (bedrijfs)presentaties, reclamecampagnes, optredens voor televisie- of radioprogramma's, deelname aan podcasts en natuurlijk om evenementen extra glans te geven. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven.

Waar is Olivier Deschacht voor te boeken?

Olivier Deschacht is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Wedstrijden
Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Clinics & Trainingen
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek Olivier Deschacht

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en Olivier Deschacht ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!