Skip to content

Voetballer

Steven Defour

Post Thumbnail

Steven Defour

Steven speelde 52 interlands (2 doelpunten) voor België. Steven maakte op 18-jarige leeftijd zijn debuut voor de Rode Duivels en won in België de Goudenschoen (2007) en de 12e man Trofee (2008), werd 4 keer landskampioen, won 2 keer de Belgische supercup en 1 keer de Beker van België.

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Belgisch

Geboortedatum

15-04-1988

Steven Defour boeken

Steven Defour is via FC de Rebellen Nederland en FC de Rebellen België beschikbaar om geboekt te worden voor verschillende evenementen zoals wedstrijden, amusementsavonden, de ‘Rebelse Kantinequiz’ en clinics. Daarnaast kan hij ook individueel geboekt worden voor lezingen, Q&A (Question and Answers), (bedrijfs)presentaties, reclamecampagnes, optredens voor televisie- of radioprogramma's, deelname aan podcasts en natuurlijk om evenementen extra glans te geven. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven.

Waar is Steven Defour voor te boeken?

Steven Defour is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Wedstrijden
Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Clinics & Trainingen
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek Steven Defour

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en Steven Defour ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!