Skip to content

Coach, Voetballer

Stijn Vreven

Post Thumbnail

Stijn Vreven

Stijn speelde 2 interlands voor België. Bij KV Mechelen brak Stijn defintief door in het betaalde voetbal. Vier seizoenen lang was Vreven een cult-held in Utrecht. Vreven werd in Utrecht populair door zijn fanatieke manier van verdedigen en zijn tomeloze inzet.

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Belgisch

Geboortedatum

18-07-1973

Stijn Vreven boeken

Stijn Vreven is via FC de Rebellen Nederland en FC de Rebellen België beschikbaar om geboekt te worden voor verschillende evenementen zoals wedstrijden, amusementsavonden, de ‘Rebelse Kantinequiz’ en clinics. Daarnaast kan hij ook individueel geboekt worden voor lezingen, Q&A (Question and Answers), (bedrijfs)presentaties, reclamecampagnes, optredens voor televisie- of radioprogramma's, deelname aan podcasts en natuurlijk om evenementen extra glans te geven. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven.

Waar is Stijn Vreven voor te boeken?

Stijn Vreven is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Wedstrijden
Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Clinics & Trainingen
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek Stijn Vreven

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en Stijn Vreven ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!