Skip to content

Voetballer

Thomas Buffel

Post Thumbnail

Thomas Buffel

Thomas buffel speelde 35 keer (6 doelpunten) voor België, Thomas verhuisde op zijn 16e naar Rotterdam om daar vervolgens aan te sluiten bij de A-junioren van Feyenoord. Na een uitleenperiode bij Excelsior, waar Thomas ook nog eens twee jaar op rij werd verkozen tot beste speler van de Eerste Divisie, maakte hij zijn debuut bij Feyenoord in de UEFA-cup tegen Real Madrid.

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Belgisch

Geboortedatum

19-02-1981

Thomas Buffel boeken

Thomas Buffel is via FC de Rebellen Nederland en FC de Rebellen België beschikbaar om geboekt te worden voor verschillende evenementen zoals wedstrijden, amusementsavonden, de ‘Rebelse Kantinequiz’ en clinics. Daarnaast kan hij ook individueel geboekt worden voor lezingen, Q&A (Question and Answers), (bedrijfs)presentaties, reclamecampagnes, optredens voor televisie- of radioprogramma's, deelname aan podcasts en natuurlijk om evenementen extra glans te geven. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven.

Waar is Thomas Buffel voor te boeken?

Thomas Buffel is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Wedstrijden
Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Clinics & Trainingen
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek Thomas Buffel

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en Thomas Buffel ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!