Skip to content

Voetballer

Wesley Sonck

Post Thumbnail

Wesley Sonck

Wesley speelde 55 interlands (24 doelpunten) voor België. Op 2 juni 2001 debuteerde Wesley Sonck in het Belgisch voetbalelftal. Het was toenmalig bondscoach Robert Waseige die hem voor het eerst selecteerde. Het ging om een interland tegen Letland die door de Duivels met 3-1 gewonnen werd. Enkele dagen later scoorde hij tegen San Marino zijn eerste doelpunt.

Voornaamste clubs

Nationaliteit

Logo
Belgisch

Geboortedatum

09-08-1978

Wesley Sonck boeken

Wesley Sonck is via FC de Rebellen Nederland en FC de Rebellen België beschikbaar om geboekt te worden voor verschillende evenementen zoals wedstrijden, amusementsavonden, de ‘Rebelse Kantinequiz’ en clinics. Daarnaast kan hij ook individueel geboekt worden voor lezingen, Q&A (Question and Answers), (bedrijfs)presentaties, reclamecampagnes, optredens voor televisie- of radioprogramma's, deelname aan podcasts en natuurlijk om evenementen extra glans te geven. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven.

Waar is Wesley Sonck voor te boeken?

Wesley Sonck is beschikbaar om geboekt te worden via FC de Rebellen voor:

Wedstrijden
Amusementsavonden
Rebelse Kantinequiz
Clinics & Trainingen
Media aanvragen
Reclame campagnes
Lezingen & presentaties
Q&A's

Boek Wesley Sonck

Benieuwd naar de mogelijkheden van FC de Rebellen en Wesley Sonck ? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!